Teaser: Dagboek van onze helden. Afl. 8: Black hole


De laatste aflevering van Dagboek van onze Helden is vanaf 19.00 uur te zien op: https://www.youtube.com/dagboekvanonzehelden

Niki, Paul, Rhino en Adam blikken terug op hun missies. Wat hebben ze geleerd en wat zullen zij zich over 50 jaar nog steeds herinneren? Verder vliegt Niki in Arizona met zijn F16 een adembenemende vlucht door de Canyons, en neemt Adam in Mogadishu afscheid van zijn leerlingen. Rhino mag in Gao een bijzonder moment vieren als hij zijn duizendste vlieguur heeft gemaakt in een Apache.

En voor Paul en zijn collega’s is de missie nog lang niet klaar… Ze moeten in Mali zien te infiltreren in een oord waar terroristen aanwezig zouden zijn. Omdat ze overdag natuurlijk meteen gezien worden maken ze zich klaar voor een spannende para sprong bij nacht…

INHOUD DAGBOEK VAN ONZE HELDEN
4 militairen hebben voor Dagboek van onze Helden tijdens missies in onder meer Irak, Mali en Somalië hun eigen dagboek gefilmd om jou een kijkje te kunnen geven in hun werk en de dilemma’s die ze daarbij ervaren.

Dit seizoen volgen we F-16-vlieger Niki, commando Paul, verkenner Adam en Apache-vlieger Rhino. We zien hun strijdlust, hun kameraadschap en toewijding, de overwinningen maar ook het verlies van collega’s. Zij werken dag en nacht onder extreme omstandigheden, aan een gemeenschappelijk doel: zij beschermen wat ons dierbaar is.

Meer Defensie:
website: http://defensie.nl
magazines: http://magazines.defensie.nl
twitter: http://twitter.com/defensie
vacatures: http://werkenbijdefensie.nl

Code mediatheek: niet van toepassing


Kijktijd: 45
Publisher: Ministerie van Defensie

Je kunt deze video ook bij de bron bekijken.