Promoot uw event

Wilt u uw evenement in de agenda van BestuurlijkNieuws.nl opnemen? Wilt u meer zichtbaarheid voor uw event? Wilt u gebruik maken van de promotie mogelijkheden van BestuurlijkNieuws.nl om uw event onder de aandacht te brengen van uw doelgroep? Wij sturen uw event naar circa 45.000+ volgers op Twitter zoals naar de accounts @gemeente en @politiek.

BestuurlijkNieuws.nl geeft u de mogelijkheid uw event op te laten nemen in de evenementen kalender en daarmee zichtbaar te maken voor onze bezoekers. Tevens kondigen wij uw event aan via een blog post op BestuurlijkNieuws.nl, nemen wij uw event op in onze nieuwsbrief en verspreiden wij uw event via onze social media kanalen.

In totaal hebben wij circa 45.000 volgers op Twitter en tweets van deze accounts hebben in 816.000 views (18 december-18 januari 2019, Twitter Analytics) ontvangen.

Uw event dient te voldoen aan de volgende kenmerken;

  • Uw event heeft raakvlakken met politiek, het openbaar bestuur of maatschappelijke kwesties. Denk hierbij aan een campagne- en verkiezingsbijeenkomst, een open dag of een rondleiding op het gemeentehuis, een lezing, een debat of een bijeenkomst georganiseerd door gemeente, gemeenteraad, provincie, waterschap, Rijksoverheid of andere organisatie.
  • Uw vermelding kan betrekking hebben op een offline event (een bijeenkomst op een fysieke locatie zoals een conferentie of congres) maar kan ook betrekking hebben op een online event (een online training, een webinar, online presentatie).

Wij behouden ons het recht voor om, zonder opgaaf van reden, de publicatie van een event te weigeren.

De kosten bedragen tijdelijk slechts 99 euro per event, exclusief B.T.W. Wij nemen uw event op in de agenda en blijft tot de dag voor het event zichtbaar op de homepage. Wij maken een blogpost op BestuurlijkNieuws.nl (informatie online beschikbaar of door u aangeleverd) en deze wordt aangekondigd in de nieuws sectie op de homepage. De blogpost wordt tevens gedeeld via onze social media kanalen en een aankondiging met logo wordt opgenomen in de BestuurlijkNieuws.nl nieuwsbrief.

Bij meer dan 5 events bieden wij u een speciale prijs, stuur hiervoor een mail naar info@BestuurlijkNieuws.nl.

Vul dit formulier in om uw event aan te melden.