RVO.nl licht regelingen toe tijdens Intermediairdagen – Egmond aan Zee

Wilt u als intermediair alles weten over het Belastingplan 2019 en andere belangrijke veranderingen waarmee ondernemers in het nieuwe jaar te maken krijgen? Tijdens de Intermediairdagen geeft de Belastingdienst hier presentaties over. Ook de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) vertelt over ondersteuningsmogelijkheden voor bedrijven.

Op de informatiemarkt kunt u met uw vragen terecht bij 15 stands met specialisten van de Belastingdienst, de FIOD, RVO.nl en andere overheidsinstanties.

Voorlichting regelingen

Tijdens de voorlichtingssessie van RVO.nl komt u meer te weten over de verschillende ondersteuningsmogelijkheden voor bedrijven zoals subsidies, kredieten, octrooien en fiscale regelingen, bijvoorbeeld voor innovatie-, milieu- of energieprojecten. Na afloop van deze sessie beschikt u over actuele informatie om uw klanten goed te kunnen adviseren.

Informatiestand van RVO.nl

RVO-adviseurs vertellen u op de informatiemarkt (stand 12) graag meer over de verschillende (financiële) regelingen die RVO.nl in opdracht van diverse ministeries uitvoert en in het bijzonder over de fiscale regelingen EIA, MIAVamil en WBSO. De regelingen zijn interessant voor bedrijven die R&D-projecten uitvoeren of maatregelen nemen op het gebied van duurzame energie, energiebesparing of milieu. Hierdoor betalen zij minder loonheffing, inkomsten- of vennootschapsbelasting. Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht met vragen over andere regelingen die RVO.nl uitvoert, of met vragen over andere ondersteuningsmogelijkheden die RVO.nl biedt.

Wanneer?

De Intermediairdagen zijn dit jaar tussen dinsdag 6 november en donderdag 6 december op 10 verschillende locaties in Nederland. Van Enschede tot Noordwijkerhout en van Groningen tot Roermond. Het programma van de Intermediairdagen begint om 12.15 uur en duurt tot 18.30 uur. U kunt verschillende voorlichtingssessies bijwonen en zo uw persoonlijke programma samenstellen. De Belastingdienst sluit de dagen af met 2 online Intermediairdagen op 19 en 20 december. De opnames kunt u een dag later bekijken op YouTube en op www.intermediairdagen.nl.

Kijk in de agenda wanneer de Intermediairdag bij u in de buurt is.

Programma

Lees meer over het programma

Aanmelden/Kosten

U kunt zich online inschrijven voor de Intermediairdag in Egmond aan Zee. Deelname aan de Intermediairdagen van de Belastingdienst is gratis voor fiscaal dienstverleners met een beconnummer.


Titel: RVO.nl licht regelingen toe tijdens Intermediairdagen – Egmond aan Zee
Datum: 2018-11-06 10:53:02
Je kunt dit artikel ook bij de bron bekijken.


Opstelten. Een leven in het Openbaar Bestuur