RVO.nl kennissessies op Building Holland

Woon onze kennissessies bij tijdens Building Holland. Building Holland is het hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed in de RAI Amsterdam. RVO.nl geeft een tiental kennissessies over thema verduurzamen in de gebouwde omgeving. Interessant voor onder meer gemeenteambtenaren, ondernemers en professionals die willen verduurzamen.

De gemeente Leeuwarden weet op een slimme manier de energietransitie socialer te maken. Zij lichten hun aanpak toe. Meer weten over hoe energie prestatie contracten helpen bij het verduurzamen van gemeentelijk vastgoed? Selina Roskam van RVO.NL vertelt u hier meer over. Ook interessant: het debat over natuurinclusief bouwen.

Gebouwde omgeving

Energielabel C, Informatieplicht. Elke gebouweigenaar of -gebruiker is verplicht om energie te besparen. Maar wie is verantwoordelijk en welke stappen moet u nemen om aan de wetgeving te voldoen? Selina Roskam vertelt u hoe het zit. Harry de Goede van RVO gaat in op de Energie Investeringsaftrek: een fiscaal interessante maatregel om energie te besparen.

Als sportvereniging energieneutraal? Kom naar de lezing ‘Energiebesparingen sportaccommodaties’ waar onder meer Hellebrekers vertelt over een tweetal all-electric zwembaden. Heeft u vragen over regelingen en subsidies die helpen bij het verduurzamen van uw pand? Kom dan naar de interactieve sessie waarin we u de mogelijkheid geven alle vragen te stellen.

Circulair bouwen

Meer geïnteresseerd in het thema circulair bouwen? Hans Scherpenzeel geeft u inzicht in onder meer de Transitieagenda Circulaire Bouweconomie en het uitvoeringsprogramma 2019.

Prijsuitreiking

op donderdag 11 april van 13.30 tot en met 16.30 is er een debat en prijsuitreiking natuurinclusief bouwen van DuurzaamDoor.

Meld u aan

En er is meer. Ontdek het zelf. Kom langs bij onze RVO.nl-stand. U vindt ons in hal 11, stand 1130. Meld u aan voor het event.

Programma van RVO.nl

9 april De kansen van sociale energietransitie Arjen Goodijk en
René Schellekens
12:05-12:45 Podium Nexus
  Energiebesparing in de gebouwde omgeving is verplicht Selina Roskam 15:05-15:25 Podium Gaia
 
  Expertise en middelen in de etalage?! Rob de Reu 15:25-15:45
 
Podium Gaia
 
10 april Fiscaal voordeel behalen met de Energie Investeringsaftrek (EIA) Harry de Goede 13:05-13:25 Podium Nexus
 
  Richting Paris Proof! De opgave, aanpak, maatregelen en voorbeelden Wouter Wienk 15:25-15:45
 
Podium Gaia
 
  Gemeentelijk Vastgoed en energieprestatiecontracten Selina Roskam 15:45-16:05
 
Podium Nexus
 
  Circulair bouwen Hans Scherpenzeel 14:30–15:30 Podium Link  
 
11 april Verduurzaming in de VVE Constan Custers 11:00-11:20 Podium Inspirante
 
  Energiebesparingen sportaccommodaties Rik van Kraaij 11:20-11:40 Podium Inspirante

 

Meer weten?


Titel: RVO.nl kennissessies op Building Holland
Datum: 2019-03-15 16:28:37
Je kunt dit artikel ook bij de bron bekijken.