Piratenpartij Utrecht is een feit!

Het is even stil geweest in Utrecht, maar de lokale afdeling heeft daar nu een vliegende start gemaakt. De website utrecht.piratenpartij.nl staat nu ook dus is het tijd om naar buiten te treden!

Lokale afdeling Utrecht presenteert zich als een pragmatische, activistische middenpartij – een beweging vanuit de buurten in plaats van een van bovenaf bestuurde club. Utrecht is een prachtige stad waarin iedere buurt nog een eigen identiteit heeft. Dat wil PPU koesteren en verbeteren, in plaats van uit elkaar trekken en opbreken. Werk aan de winkel dus!

Ben je benieuwd naar PPU? Kom dan komende maandagavond naar de info- en actiebijeenkomst in buurthuis “In de 3 krone”, Oudegracht 227 in Utrecht. Deze bijeenkomst duurt van 19.00 uur tot 21.00 uur en is gratis toegankelijk. De events van PPU kan je terugvinden op hun agenda.

Op utrecht.piratenpartij.nl kan je een korte beschrijving vinden van wat de afdeling doet en hoe de afdeling zich organiseert. Woon je in Utrecht en kan je iets betekenen voor de lokale afdeling? Laat van je horen!

Om verder op de hoogte te blijven van PPU is het belangrijk om je aan te melden op de mailinglijst. Er is nu eenmalig een mail over deze nieuwe afdeling verstuurd, maar voor verdere acties en informatie ben je afhankelijk van de website en de mailinglijst.

Deel via social media:
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail


Titel: Piratenpartij Utrecht is een feit!
Datum: 2017-09-16 14:59:40
Je kunt dit artikel ook bij de bron bekijken.