Piraten in de regio – Piratenpartij

16 april 2019: De Piratenpartij heeft besloten om mee te doen met de Europese Verkiezingen. Ze werken daarvoor samen met vandeRegio, zo laat de partij weten middels een persbericht:

Het besluit van de EU om linktaks en uploadfilters te verplichten zal het vrije internet aantasten. Dat deed ons inzien dat er echt meer Piraten in het Europees Parlement moeten, ook Nederlandse Piraten.

De Europarlementsverkiezingen vinden dit jaar plaats op 23 mei.

Piratenpartij beplakt als eerste verkiezingsposters

Op 26 april 2019 in de Asser Courant: De Piratenpartij heeft woensdag 26 april als eerste partij de verkiezingsposters geplakt op de daarvoor bestemde borden in en rond Assen.Campagne Piratenpartij Pekela succesvol gestart

Campagne Piratenpartij Pekela succesvol gestart

Het Streekblad van Pekela op 26 april 2019: De Piratenpartij, in samenwerking met vandeRegio, wordt door de 38-jarige Rianne Orsel uit Nieuwe Pekela vertegenwoordigd op Lijst 15 voor de aankomende Europese verkiezingen.

Nieuw in Alkmaar: de Piratenpartij

Op 3 mei 2019 in het Noordhollands Dagblad: De Piratenpartij is aan wal gestapt in Alkmaar. De kaasstad heeft sinds donderdagavond een lokale afdeling.

Rianne Orsel op kieslijst Europees Parlement

RTV 1 interviewde Rianne op 13 mei 2019: Rianne is moeder van 3 kinderen en woont sinds haar geboorte in de gemeente Pekela. Ze staat op nummer 11 op de kieslijst van de Piratenpartij.

Komende week gaat Rianne samen met Dick naar de Voedselbank om in gesprek te gaan met de mensen die hiervan afhankelijk zijn.

Kleine nieuwtjes van de Piraten-ICT

Het archief van de Piratenpartij is makkelijker toegankelijk gemaakt. Je kunt nu alle campagnematerialen bereiken via:https://archief.piratenpartij.n

De Piratenpartij heeft nu ook een “federated social network”-site: https://ikbenpiraat.nl . Met een login kun je reageren op dit artikel, en alle accounts van “the fediverse” volgen.

Deel via social media:
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail


Titel: Piraten in de regio – Piratenpartij
Datum: 2019-05-15 11:39:52
Je kunt dit artikel ook bij de bron bekijken.