Pendeldienst naar Algemene Vergadering

50PLUS laat voor de Algemene Ledenvergadering op 17 juni een pendelbusje rijden tussen station Hilversum en de vergaderlocatie.

Op zaterdag 17 juni vindt in theater Gooiland, Emmastraat 2 in Hilversum de Algemene Vergadering van 50PLUS plaats. Onder de leden van 50PLUS is veel belangstelling om die vergadering bij te wonen, vooral omdat de verkiezing van een nieuwe partijvoorzitter – ter opvolging van Jan Nagel – op de agenda staat.

Pendelbusje

50PLUS heeft geconstateerd dat er behoefte is aan vervoer van NS-station Hilversum naar Gooiland, met name bij leden die niet vlot ter been zijn en opzien tegen de wandeling (10 tot 15 minuten) van het centrale treinstation in Hilversum naar de vergaderlocatie. Daarom heeft 50PLUS een pendeldienst geregeld van NS-station Hilversum naar theater Gooiland, en na afloop van de ledenvergadering retour.

Van 9.30 tot 10.15 uur

Vanaf circa 9.30 uur zal het busje – herkenbaar aan het 50PLUS-logo – te vinden zijn aan de voorzijde van NS-station Hilversum Centraal. Ook zal zich voor de ingang van het station een vertegenwoordiger van 50PLUS bevinden, duidelijk herkenbaar aan een 50PLUS-jack. Bij deze persoon kunnen leden zich aansluiten als het pendelbusje net even ‘heen-en-weer’ aan het rijden is.

De laatste lichting pendelaars zal om 10.15 uur worden opgepikt bij het station. Leden kunnen de reis plannen op 9292.nl of op ns.nl.

© 16 juni 2017


Titel: Pendeldienst naar Algemene Vergadering
Datum: 16 June 2017 | 11:50 am
Je kunt dit artikel ook bij de bron bekijken.