Over Ons

BestuurlijkNieuws.nlSinds 2009 verzamelt en deelt BestuurlijkNieuws.nl nieuws, social content en video’s over politiek en openbaar bestuur.

Openbaar bestuur is het geheel van structuren en processen waarbinnen voor de maatschappij bindende beslissingen worden genomen. Beslissingen zijn bindend als degenen op wie zij zich richten zich niet aan de werking ervan kunnen onttrekken. (Bron: Wikipedia).

Op BestuurlijkNieuws.nl verzamelen wij nieuws in de vorm van tekst, video’s, audio en uit social media van politieke partijen, gemeenten, burgemeesters, provincies, waterschappen, ministeries, de Rijksoverheid en tal van, aan het openbaar bestuur en politiek gerelateerde, organisaties (kijk hier voor een bronnen overzicht). Dit nieuws delen wij via een aantal social media accounts.

Onze Twitter accounts hebben in januari 2017 meer dan 1.000.000 views gehad, in februari 2017 is dat gestegen naar 1.800.000 views (bron: Twitter Analytics).

BestuurlijkNieuws.nl komt voort uit succesvolle websites als PolitiekenTwitter.nl en Politiek24x7.nl en is sinds eind 2009 actief.

BestuurlijkNieuws.nl is politiek neutraal. Wij informeren alle politieke partijen en geven iedere partij en relevante organisatie hetzelfde platform om informatie met geinteresseerden via het platform te delen. Het is aan de afzonderlijke partijen en organisaties om hier al-dan-niet gebruik van te maken.

OnlineTalentLabBestuurlijkNieuws.nl is een initiatief van OnlineTalentLab B.V. Meer informatie op OnlineTalentLab.nl.


Heeft u vragen, ideeën, suggesties of missen wij publieke informatie op BestuurlijkNieuws.nl? Neem dan contact met ons op, wij horen graag van u!

Wilt u gebruik maken van de commerciële posities van BestuurlijkNieuws.nl om uw doelgroep te bereiken? Neem dan ook contact met ons op.

Contact

    Op gepaste tijden sturen wij een nieuwsbrief met ons nieuws. In iedere nieuwsbrief kan men zich met 1 klik afmelden.