Nederlandse waterprofessionals gezocht voor Singapore’s Water Convention 2018

In juli 2018 organiseert de Public Utilities Board, de warenautoriteit van Singapore, in samenwerking met de International Water Association de 8e editie van de Water Convention. De Water Convention is onderdeel van de Singapore International Water Week en vindt elke 2 jaar plaats.

Holland Paviljoen

Net als voorgaande edities neemt Nederland ook in 2018 deel aan de conferentie en wordt er een Holland Paviljoen georganiseerd. Hiervoor wordt nog gezocht naar Nederlandse waterprofessionals die Nederland tijdens de conferentie willen vertegenwoordigen.

Centrale thema’s

Tijdens de Water Convention 2018 staat het delen en vergaren van kennis over de meest recente toegepaste watertechnologieën centraal, met als belangrijkste thema’s:

  1. Aanleveren van water van bron tot kraan
  2. Efficiënt en effectief afvalwatermanagement
  3. Water voor een leefbare en veerkrachtige samenleving
  4. Waterkwaliteit en gezondheid

Nederlandse waterprofessionals gezocht

De conferentie en het Holland Paviljoen bieden een uitstekend platform voor Nederlandse waterprofessionals om in contact te komen met lokale overheidsinstanties en kennisinstellingen en voor netwerkuitbreiding in de regio Zuidoost-Azië. Wilt u in aanmerking komen voor een sprekersslot of posterpresentatie tijdens de conferentie? Dien dan voor 18 augustus 2017 een voorstel in, in de vorm van een abstract.

Meer informatie

Lees meer over de Water Convention 2018, de thema’s, het Holland Paviljoen en het indienen van een abstract.


Titel: Nederlandse waterprofessionals gezocht voor Singapore’s Water Convention 2018
Datum: 12 June 2017 | 9:52 am
Je kunt dit artikel ook bij de bron bekijken.


Opstelten. Een leven in het Openbaar Bestuur