Matchmaking voor nieuwe zakelijke kansen in West-Frankrijk

Zoekt u nieuwe partners in Frankrijk? Wilt u zakendoen in Bretagne, bijvoorbeeld in de agribusiness of maritieme sector? Kom dan naar het matchmaking event op het International Business Partnering Forum in het Franse Saint-Brieuc.

De matchmaking biedt kansen aan Nederlandse bedrijven die ervaring en kennis hebben op het gebied van agribusiness of in de maritieme sector. Andere sectoren die het goed doen in Bretagne zijn duurzame energie, energietransitie, Smart Grid, digitalisering en IT/cyber security. Deze sectoren ontvangen steun van de regionale overheid. Matchmaking op de OPEN de l’International is een goede manier om nieuwe zakelijke kansen in West-Frankrijk te ontwikkelen.

Programma

De matchmaking vindt plaats op 3 juli. Bedrijfsbezoeken zijn gepland voor 4 en 5 juli.

Aanmelden

Via de website van OPEN de l’International kunt u afspraken maken met bedrijven en instellingen, en aanmelden voor workshops en ontmoetingen met Bretonse regionale instanties.

Het NBSO Nantes is aanwezig met een eigen stand. U kunt de stand gebruiken voor ondersteuning van het NBSO, als meetingpoint voor uw afspraken en om foldermateriaal neer te leggen. Voor een goede matchmaking kunt u ook contact opnemen met het NBSO-kantoor in Nantes voor afstemming en suggesties voor potentiële partners. Daarnaast adviseert het NBSO over seminars en workshops die voor u van belang kunnen zijn.

Deelname

Deelname is gratis voor niet-Franse bedrijven.

Houd er rekening mee dat de accommodaties in Saint-Brieuc en omgeving mogelijk beperkt beschikbaar zijn.

Meer informatie

Voor vragen over dit evenement neemt u contact op:

NBSO Nantes
T +33 (0)2 40 95 36 65
E contact@nbso-nantes.fr


Titel: Matchmaking voor nieuwe zakelijke kansen in West-Frankrijk
Datum: 20 April 2017 | 1:41 pm
Je kunt dit artikel ook bij de bron bekijken.


Opstelten. Een leven in het Openbaar Bestuur