Kijktips! Politiek op TV op zondag 12 februari

Ook op zondag 12 februari is er weer politiek op TV. Hieronder meer informatie over WNL (09.00 uur) met Geert Wilders (PVV) en Buitenhof (12.10 uur) met Marianne Thieme (PvdD) en Jan Roos (VNL).

WNL op Zondag – 09.00, NPO1

De zondag begint met Rick Nieman. Met een exclusief interview met PVV leider Geert Wilders. Over Donald Trump, de Islam, veiligheid en over Nederland. Een special uitzending van WNL Op Zondag, morgen 09.00 uur NPO1.

Kijk hier de aankondiging van Rick Nieman.

 

 

 

 

 

 

 

 

Buitenhof om 12.10 uur, NPO2 (Herhaling: maandag 09.55 uur, NPO 2)

Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren
Ze is al tien jaar het gezicht van de Partij voor de Dieren: Marianne Thieme. En ook deze verkiezingscampagne staat het belang van het dier voorop: sluiting van dierentuinen, dierenwinkels die geen dieren meer mogen verkopen en méér dierenpolitieagenten.

En dat niet alleen: de partij pleit voor een andere inrichting van onze economie.

 

Jan Roos van VNL
Hij noemt VNL de enige klassiek liberale partij van Nederland. In de serie lijsttrekkersgesprekken deze keer Jan Roos van VNL. De partij die de veiligheid van Nederland in binnen- en richting buitenland wil versterken. Plus: ‘rechts’ groot wil maken in het Nederlandse politieke landschap.

 

Verder een analyse van politicoloog Meindert Fennema en econoom Sandra Phlippen en Schuim & As met NRC-columnist Tom-Jan Meeus

Presentatie: Marcia Luyten
Eindredactie: Corinne Hegeman

Opstelten. Een leven in het Openbaar Bestuur