vrijdag, juni 23, 2017

Op deze pagina tonen we de nieuwsberichten via tweets van nagenoeg alle gemeenten in de provincie Friesland. Wil je dit nieuws via Twitter volgen? GemeenteFR. Liever nieuws op Facebook? Volg dan onze Facebook pagina met nieuws van gemeenten in de provincie Friesland.

Kijktijd: 1:32 Publisher: Gemeente Menameradiel Je kunt deze video ook bij de bron bekijken. Volg het nieuws van gemeenten in Friesland op Twitter of Facebook.
Een compilatie van Us 'Eenhoorn' Slotakkoard van de gemeente Menameradiel op zaterdag 20 mei 2017. Kijktijd: 17:27 Publisher: Gemeente Menameradiel Je kunt deze video ook bij de bron bekijken. Volg het nieuws van gemeenten in Friesland op Twitter of Facebook.
Tot eind jaren zestig moesten de voetballers op het sportterrein van Beetgum en Beetgumermolen zich buiten omkleden. Ze zagen soms blauw van de kou. Zo kon het niet langer, vonden de dorpen. Er moest een kleedlokaal komen, en royaal...
Auke & Elke hebben een bijzondere passie. Voor de brandweer gaan zij door het vuur! Kijktijd: 1:40 Publisher: Gemeente Menameradiel Je kunt deze video ook bij de bron bekijken. Volg het nieuws van gemeenten in Friesland op Twitter of Facebook.
X