Meer exposure voor uw artikel, uw event, uw vacature of video

mensen

BestuurlijkNieuws.nl verzamelt en deelt sinds 2009, nieuwsartikelen en video’s van en over de politiek en openbaar bestuur. Denk aan politieke partijen, gemeenten, provincies, waterschappen, belangenverenigingen, adviesorganen, de lokale- en landelijke overheid en de media. Ons doel is om zoveel mogelijk publieke informatie te verzamelen, te rubriceren en te delen waardoor de bezoekers zich eenvoudiger maar vooral beter kunnen informeren.

Belangrijke communicatie kanalen zijn, naast de website bestuurlijkNieuws.nl, onze Twitter accounts. BestuurlijkNieuws.nl zet een 15-tal Twitter accounts in waaronder @gemeente, @politiek, @BestuurlijkNWS, @NLRijksoverheid en @NLWaterschappen en accounts per provincie zoals @gemeenteNH. In totaal hebben wij circa 45.000 volgers. Onze tweets worden meer dan 2 miljoen keer per maand getoond (bron: Twitter Analytics, periode juli 2019).

Onze website en social media kanalen zijn dan ook een ideale manier om uw berichten onder de aandacht te brengen. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor participatie. Wij kunnen uw content (tekst, audio, video) publiceren op BestuurlijkNieuws.nl en verspreiden via onze nieuwsbrief en op Twitter en Facebook.
Denk aan het verspreiden van uw nieuws, het aankondigen en promoten van uw event of het verspreiden van uw vacatures.

Uiteraard bieden wij ook de standaard mogelijkheden als bannering aan. Hiermee bereikt u maandelijks duizenden bezoekers op BestuurlijkNieuws.nl:

  • een header banner op iedere pagina
  • een banner boven ieder artikel op de website
  • een banner onder ieder artikel op de website
  • een banner in de sidebar bij ieder artikel op de website

Let op: in de zomermaanden geven wij 25% korting op het plaatsen van vacatures! Wij publiceren en delen uw vacature met onze 45.000 Twitter volgers nu voor slechts 99 euro.

Kijk hier voor meer informatie en een overzicht van alle mogelijkheden.
Met onze zeer lage tarieven is adverteren op BestuurlijkNieuws.nl voor iedereen bereikbaar.

Opstelten. Een leven in het Openbaar Bestuur