Exposure voor uw artikel, uw event, podcast of video | #politiek #gemeente #PS2019

Online projecten en diensten

De groeiende kloof tussen burger en politiek, wie kent hem niet?

BestuurlijkNieuws.nl verzamelt en deelt in verschillende vormen, sinds 2009, nieuwsartikelen en video’s van en over de politiek, politieke partijen, gemeenten, provincies, waterschappen, belangenverenigingen, adviesorganen, de lokale- en landelijke overheid en de media. Doel is om zoveel mogelijk publieke informatie te verzamelen, te rubriceren en te delen waardoor de bezoekers zich eenvoudiger maar vooral beter kunnen informeren.

Belangrijk communicatie kanalen zijn, naast de website, onze Twitter accounts. BestuurlijkNieuws.nl zet een 15-tal Twitter accounts in waaronder @gemeente, @politiek, @BestuurlijkNWS, @politiekeTweet, @NLRijksoverheid en @NLWaterschappen en accounts per provincie zoals @gemeenteNH. In totaal hebben wij circa 45.000 geïnteresseerde volgers. Onze tweets worden meer dan 810.000 keer per maand getoond (bron: Twitter Analytics, periode 18 december 2018 – 18 januari 2019).

Onze website en social media kanalen zijn dan ook een ideale manier om uw berichten onder de aandacht te brengen. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor participatie:

  • publicatie en delen van uw artikelen (tekst, audio, video) op BestuurlijkNieuws.nl, in de nieuwsbrief en op Twitter
  • publicatie en delen van uw events op BestuurlijkNieuws.nl, in de nieuwsbrief en op Twitter
  • een header banner op iedere pagina
  • een banner boven ieder artikel op de website
  • een banner onder ieder artikel op de website
  • een banner in de sidebar bij ieder artikel op de website

Let op: Tijdelijk geven wij bij ieder bannerpakket u de mogelijkheid om 1 artikel of video artikel zonder extra kosten op BestuurlijkNieuws.nl te laten publiceren. Het artikel wordt tevens gedeeld met onze 45.000 volgers op Twitter en opgenomen in de BestuurlijkNieuws.nl nieuwsbrief.

Kijk hier voor meer informatie en een overzicht van alle mogelijkheden.
Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Met onze lage tarieven is adverteren op BestuurlijkNieuws.nl voor iedereen bereikbaar.