woensdag, december 11, 2019

januari, 2020

30janGehele DagPartners in energie-uitdagingen

Event Details

Op 30 januari 2020 staat het EZK-evenement: Partners in energie-uitdagingen weer op stapel. Ondernemers én gemeenten die werken aan energiebesparing en duurzame energieopwekking zijn van harte welkom.

Op deze middag hoort u alles over de laatste stand van zaken en wisselt u kennis en ervaringen uit in interactieve deelsessies. Bovendien vindt de uitreiking plaats van maar liefst 2 EZK Energy Awards.

Keynote Ed Nijpels

In het Klimaatakkoord spelen energiebesparing en duurzame energieopwekking vanzelfsprekend een belangrijke rol. Voorzitter van het Klimaatberaad Ed Nijpels schetst u in een keynote de actualiteit van het akkoord en hoe energiebesparing en duurzaam opwekken hieraan bijdragen.

Energiebesparing staat bij veel ondernemers duidelijk op de kaart, zo blijkt uit de rapportages van bedrijven voor de informatieplicht energiebesparing. En dat aantal groeit. Steeds meer bedrijven rapporteren hun energiebesparende maatregelen via RVO.nl. Tijdens de bijeenkomst krijgt u hiervan een update.

En verder een gevarieerd aanbod aan deelsessies over onder andere de volgende onderwerpen duurzame energieopwekking zoals zon-pv en warmte, actuele energiebesparingsinitiatieven bij bedrijven, subsidiemogelijkheden en innovaties, warmtevoorziening en warmtenetten, toezicht na 2020 en Regionale Energie Strategieën (RES).

Nieuw: EZK Energy Award voor een gemeente

Nieuw dit jaar is dat er niet 1 maar 2 EZK Energy Award worden uitgereikt. De eerste is voor een ondernemer die zich in 2019 positief heeft onderscheiden in het besparen en duurzaam opwekken van energie. De tweede, nieuwe award gaat naar een gemeente die dit jaar een opvallend succesvolle of vernieuwende aanpak liet zien op energiegebied.

Voor wie?

De bijeenkomst is bestemd voor mkb-bedrijven, instellingen, gemeenten en energie-adviseurs. Deelname aan deze middag is kosteloos. De aanmelding gaat binnenkort open.

Kijk voor meer informatie op https://www.rvo.nl/actueel/nieuws/save-date-partners-energie-uitdagingen

Tijd

Gehele Dag (Donderdag)

X