Vacature promotie

Robotisering in de Overheid: hoe haal je de robot uit de mens?

Hoe passen overheidsorganisaties zoals gemeente Rotterdam en DJI Artificial Intelligence (AI) en Robotic Process Automation (RPA) toe?

Hoe behoudt de overheid de controle als ze haar verantwoordelijkheid ‘delegeert’ aan computers? Hoe realiseer je betere dienstverlening en datakwaliteit maar lagere administratieve lasten? Wat betekent het voor de inrichting van organisaties en voor ambtenaren zelf?

Tijdens het jaarlijkse congres Robotisering in de Overheid worden visies en ervaringen gedeeld, zodat je optimaal voorbereid bent op veranderingen rondom artificial intelligence en robotisering.

Deze dag is voor & door iedereen die zich bezighoudt met strategie en besluitvorming rondom robotisering, RPA en AI in de overheid. Het jaarlijkse congres Robotisering in de Overheid vindt plaats op 23 mei in ’s Hertogenbosch. Een dag met inspirerende visies, vooraanstaande praktijkcases en interactieve workshops.

Aanmelden met korting via BestuurlijkNieuws.nl

Meld u aan via BestuurlijkNieuws.nl en betaal slechts € 245,-. Uw kortingscode: BNSRB1923 en de 2de persoon ontvangt 50% korting op het full fee tarief. Kijk voor meer informatie op de website www.robotiseringindeoverheid.nl. Kijk hier om u direct aan te melden: https://www.robotiseringindeoverheid.nl/registratie.

Online projecten en diensten