30.000 nieuwsartikelen op BestuurlijkNieuws.nl #politiek #gemeente #overheid

Vandaag passeren we op BestuurlijkNieuws.nl de grens van 30.000 nieuwsartikelen. Dagelijks wordt informatie verzameld van Ministeries, de Eerste en Tweede Kamer, de Waterschappen, Gemeenten en Provincies. Deze artikelen worden aangevuld met video’s van de landelijke media maar steeds vaker ook van gemeenten en lokale media en relevante organisaties zoals de VNG en het CBS.

Vacature promotie

party time 30.000 artikelen op BestuurlijkNieuws.nlVandaag passeren we op BestuurlijkNieuws.nl de grens van 30.000 nieuwsartikelen.

Sinds 2010 is BestuurlijkNieuws.nl, voorheen als PolitiekenTwitter.nl en als Politiek24x7.nl, actief met het verzamelen en delen van nieuws uit de lokale en landelijke politiek en het openbaar bestuur. Dagelijks wordt informatie verzameld van politieke partijen, ministeries, de Eerste en Tweede Kamer, waterschappen, gemeenten en provincies. Deze artikelen worden aangevuld met Twitter berichten en video’s van de landelijke media zoals maar steeds vaker ook van gemeenten, lokale media en relevante organisaties zoals de VNG en het CBS.

Al deze nieuwsitems worden weer gedeeld via sociale media kanalen als Twitter, Facebook en Google+. Zo zijn in augustus 2018 onze berichten meer dan 500.000 keer getoond.

Door de inzet van verschillende accounts is het voor bezoekers en volgers om nieuws te volgen, afgestemd op specifieke interesse en behoefte. Via verschillende nieuwsbrieven op partnersite mijnKranten.nl kan nieuws ook via email ontvangen worden.

Het team achter BestuurlijkNieuws.nl is dagelijks bezig om de nieuwsvoorziening te verbeteren. Ook de komende periode zullen de verkiezingen weer gevolgd worden en zal de Agenda zo veel mogelijk bijgewerkt worden met relevante evenementen, lezingen en (politieke) bijeenkomsten.

Wilt u uw mening geven, een blog insturen of als (lokale) politicus mee doen met een email interview? Kijk dan hier.

Wilt u uw event diverse malen onder de aandacht laten brengen van circa 50.000 Twitter volgers? Kijk dan hier voor meer informatie.

Online projecten en diensten