2018 08 11 LH Fietsen kopen en verkopen op fietsenbeurs St Caecilia

Vacature promotie


Lieshout 11-08-2018 Fietsen kopen en verkopen op fietsenbeurs St Caecilia

Camera: Piet van Bussel

Het speelplein van Kindcentrum De Sprankel was zaterdag weer gevuld met tweedehands fietsen. Harmonie St Caecilia hield daar weer haar jaarlijkse fietsenbeurs voor kopers en verkopers. Voor iedereen die een goede tweedehands fiets wilde kopen of verkopen was deze druk bezochten fietsenbeurs de ideale plek. Vorig jaar wist de muziekvereniging zo’n 200 fietsen te verzamelen tegen dit jaar 120. Van kinderfietsen, tot een degelijke fiets voor de middelbare school of zels een kroegfiets. Daarnaast waren er ook accessoires te koop.
Door een fiets te kopen of verkopen op de fietsenbeurs ondersteunt men de Lieshoutse en Mariahoutse muziekvereniging. Vijftien procent van de opbrengst ging namelijk naar St Caecilia, de overige vijfentachtig procent was voor de verkoper.


Kijktijd: 1:
Publisher: Gemeente Laarbeek

Je kunt deze video ook bij de bron bekijken. Volg het nieuws van gemeenten in Noord-Brabant op Twitter of Facebook.


Online projecten en diensten